Tips

Met deze truc kom je erachter of je honing echt is!

Kijk nu of de honing die je gekocht hebt nep is, met dit handige trucje!
Vaak genoeg hebben we het erover hoe goed honing voor je is. Zeker wanneer het puur en vers is, bevat het veel bestanddelen die bacteriën doden die resistent zijn tegen antibiotica. Tegenwoordig word er veel onderzoek gedaan naar honing, zodat we in de toekomst er bacteriën mee kunnen bestrijden.

Helaas zijn er tegenwoordig veel producten die gelabeld worden als “honing” maar in feite helemaal geen natuurlijke honing zijn. Dit komt door alle toegevoegde stoffen waarmee ze het vermengen. In sommige gevallen is het zo erg dat ze zelfs na-maak honing hebben. Buiten het feit om dat je dan opgelicht wordt, koop je dan een “honing” die de pollen ontbreken en maar ook de voordelen voor je gezondheid niet hebben.

Om ervoor te zorgen dat jij en jou familie wel de echte honing consumeren, hebben we een paar handige trucjes voor je gevonden.

Uit onderzoek van het “Food Safety News” is gebleken dat meer dan 75% van de “honing” die verkocht wordt in de Verenigde Staten additieven bevatten, of aangelengd zijn met water. Verder blijkt uit dit onderzoek dat de situatie in Europa niet veel beter is dan die in de Verenigde Staten.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!