Ontroerend

Vuilnismannen zien iets bewegen in hun wagen – maar wat ze aantreffen zorgt ervoor dat ze de helden van de stad zijn

We staan vaak niet stil bij de mensen die achter de schermen werken voor onze steden en gemeenschappen. Zonder vuilnismannen, straatreinigers, bouwvakkers en andere hardwerkende mensen zouden onze steden snel vies worden en in verval raken.

Soms, zijn het juist deze vuilnismannen uit onze gemeenschap die ware helden blijken te zijn. Dit bewijzen deze twee vuilnismannen maar eens weer, toen ze iets zagen bewegen in de vuilniswagen.

Andre Harvey en Scott Clemence zijn vuilnismannen in Fort Wayne, in Indiana. Het was een normale werkdag voor de twee toen ze vuilnis aan het ophalen waren in een steeg. Het was een regenachtige dag toen ze buiten in de steeg aan het werk waren.

Toen ze net als gewoonlijk hun werk deden zagen ze iets in het ruim van de vuilniswagen bewegen. Het sprong op en neer, probeerde zichzelf te bevrijden en te ontsnappen. Maar de zijkanten van de vrachtwagen waren te hoog.

Wat er ook gevangen zat in de vuilniswagen, was aan het verdrinken in de, door de regen ondergelopen vuilniswagen.

De twee mannen waren gewend om ratten tussen het afval te zien, maar op de manier hoe het bewoog, was het zeker groter dan een rat.

Bekijk wat ze aantroffen op de volgend pagina.