Opmerkelijk

Tiener die “maagdelijkheid voor 2,3 miljoen euro verkocht”, heeft iets op te biechten

Aleexandra Khefren leek eind 2016 de wanhoop nabij. Haar ouders zaten in de rats, want ze riskeerden hun woonst te verliezen. Om te voorkomen dat ze op straat kwamen te staan en om geld genoeg te hebben voor een studie aan de universiteit van Oxford, besloot hun toen achttienjarige dochter over te gaan tot drastische maatregelen. “Alles voor een betere toekomst. Dit is pure business”, aldus het meisje.

Haar inspiratie haalde ze bij de film ‘Indecent Proposal’, waarin Robert Redfords personage Demi Moore ook een miljoen biedt om één nacht met haar door te brengen. Khefren zou haar maagdelijkheid te koop stellen via een online veiling die minstens 1 miljoen euro moest opbrengen, vertelde de tiener destijds. Bang was de Roemeense niet. “Voor mij is dat strikt zakelijk en niet emotioneel”, klonk het. “Het zal wel lukken, een glas wijn zal wel genoeg zijn om erdoor te komen.”

Het Roemeense model dat vorig jaar beweerde dat een zakenman uit Hongkong haar maagdelijkheid voor 2,3 miljoen euro had gekocht, heeft nu iets op te biechten. Wat zij heeft op te biechten lees je op de volgende pagina…